McLaren i Alonso potvrdili učešće na trci 500 milja Indijanapolisa

Odgovori
Korisnikov avatar
rajs41
Admin
Reactions:
Postovi: 1958
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Kontakt:

McLaren i Alonso potvrdili učešće na trci 500 milja Indijanapolisa

Post od rajs41 » Sub Nov 10, 2018 8:30 pm

Slika
Španski vozač i britanski tim još jednom će se oprobati na ovoj prestižnoj trci.

Fernando Alonso imaće još jednu šansu da postane drugi vozač koji je ostavrio triplu krunu, posle Grahama Hilla. Za sada nisu poznati detalji sa kojim timom će oni srađivati i koji motor će koristiti, ali svakako će se naći na startu trke 26. maja 2019.
“Ja sam još odavno napomenuo da želim da dostignem triplu krunu. Imao sam neverovatno iskustvo na ovoj trci 2017. i znao sam da ću se jednog dana tamo i vratiti. Posebno mi je drago što to ponovo činim sa McLarenom. Ono mi je oduvek bio moj prvi izbor i odluševljen sam što ćemo ponovo pokušati. Biće teško boriti se sa najboljima. Jedna od stvari kojoj se uvek radujem jeste da ponovo izađen ispred one divne fanove.” kazao je Fernando Alonso.
“Veoma nam je drago što se vraćamo na “ciglani put” i na ovu neverovatnu trku. McLaren ima dugu istoriju sa trkom Indijanapolisa 500 i ovo je prilika da Fernando završi svoj nedovršeni posao. Ovo je masovni izazov. Imamo veliko poštovanje prema našim konkurentima. Nema nikakve inlizuje. Ali, McLaren je trkački tim kao i Fernando. Ićićemo do kraja.” kazao je Zak Brown.

Korisnikov avatar
rajs41
Admin
Reactions:
Postovi: 1958
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Kontakt:

Re: McLaren i Alonso potvrdili učešće na trci 500 milja Indijanapolisa

Post od rajs41 » Pon Nov 12, 2018 11:09 pm

Zak Brown objasnio McLarenve planove za Indycar
Slika
Prvi čovek tima izjavio je da je McLaren sposoban da izdrži i ovaj projekat.

Tokom ove subote objavljeno je da će McLaren zajedno sa Fernandom Alonsom učestvovati na čuvenoj trci Indijanapolisa 500, što znači da će tim iz Vokinga morati da formira poseban tim za ovaj slučaj i koji neće imati veze sa odelenjem Formule 1.
“Biće kreiran potpuno nov i drugi tim, jer smo mi trkački tim sa puno resursa i ja sam potpuno uveren, inače mi ne bi ušli u ovaj projekat da nije tako, da možemo da izvučemo maksimum iz Formule 1 i Indycara neugražavajući oba takmičenja. Tu će biti ljudi koji nisu u našem Formula 1 timu. Sav tim će biti izgrađen iz naših dobrih veza i odnosa koje imamo sa ljudima. To će biti potpuno nov McLaren.” kazao je Brown.

Korisnikov avatar
Deadpool
Reactions:
Postovi: 1448
Pridružio se: Pet Feb 17, 2017 5:53 am

Re: McLaren i Alonso potvrdili učešće na trci 500 milja Indijanapolisa

Post od Deadpool » Uto Nov 13, 2018 6:50 am

Formiraju potpuno novi tim koji nema veze sa F1?Za samo jednu trku?Dali je ovo početak odliva timova iz F1 koji nisu fabrički?
Dogodine u Montrealu ;-)

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta