Pravilnik foruma

Korisnikov avatar
zarko.s.
Admin
Reactions:
Postovi: 1119
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Lokacija: Belgrade
Kontakt:

Pravilnik foruma

Post od zarko.s. » Uto Jul 18, 2017 4:02 pm

Poštovani članovi,

pred vama su pravila foruma f1-serbia.com. Pošto smo smatrali da ćete se u duhu dobrog raspoloženja i prijateljske atmosfere držati nekih univerzalnih pravila ponašanja, a to se na žalost nije dogodilo, evo opštih pravila ponašanja na forumu.

- Zabranjeno je svako vređanje, bilo po kom osnovu, članova foruma i članova njihove porodice. Posledica je momentalni ban.

- Zabranjeno je imati više od jednog naloga na forumu - svaki član može imati najviše jedan nalog i za svaki problem sa istim može se obratiti administratorima na njihov mail ili na facebook/twitter stranici našeg sajta.
Biće strogo kontrolisano ko i sa koje IP adrese piše.


- nije dozvoljena upotreba reči pežorativnog zančenja.

- Svako veliko skretanje sa teme, koje za posledicu ima raspravu/prozivke/vređanje, biće strogo sankcionisano trajnim banom.

- Bilo kakve pretnje biće kažnjavane momentalnim banom.

- Svako vređanje na nacionalnoj, verskoj ili bilo kojoj socijalnoj osnovi je strogo zabranjeno i biće najstrože sankcionisano.

- Zabranjeno je uznemiravanje članova putem privatnih poruka.

- Obaveza poštovanja privatnosti drugih korisnika (Zabranjeno iznošenje podataka kojim bi se mogla narušiti privatnost ili ugled drugih članova).

iceman036
Inženjer
Reactions:
Postovi: 2265
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 10:30 pm
Lokacija: Metroplex City

Re: Pravilnik foruma

Post od iceman036 » Uto Jul 18, 2017 4:05 pm

Postovnani clanovi,

pravilnik je donesen, molimo vas da se drzite pravila i da diskutujete u duhu fer pleja i sporta. Ukoliko niste u mogucnosti da se ponasate kako treba, onda mozda forum f1 serbia nije mesto za vas.

Zaključana tema

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta