iOS - vesti, opšte diskusije, pitanja, problemi, saveti
Re: iOS - vesti, opšte diskusije, pitanja, problemi, saveti
Prebacivao sam i ja preko itunes-a ali ovako mi je lakse.
Kako bre moze tako da ti bude lakse?

Pesma samo za ljubitelje Mac-a, iPhone-a, iPad-a i ostalija iČuda
Ahahahahhaha

P.S. Nisam ljubitelj nijedne marke telefona jos od Nokie

Realbo, skidam kapu za hardware tih telefona, ali im je user interface kao i mogucnost prilagodjavanja korisnickim potrebama i vise nego uzasan za moj ukus. Vrrovatno zato i imam odbojnost prema njima. 'Bes telefon kome ne mozes da menjas romove, verzije softvera, tastaturu itd.
- zarko.s.
- Admin
- Reactions:
- Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
- Kontakt:
SE je čudo od sprave. Ima ga moja mama. Ja mislim da se Apple zaj***o sa tim telefonom. Napravili su bolji nego sto je trebalo

Inače, 12. Oktobra se na terazijama na mestu gde je bio win win otvara nova iStyle radnja. Biće SE na promociji za 35000, ali su količine ograničene. To je cena koja je niza čak nego i u Americi gde je najjeftinije.
Ja totalno suprotno. Igrao sam se sa jailbreakom od 2009 do 2012. i onda zaključio da to nije za mene. Volim da znam na čemu sam i uopšte mi ne smeta. Aplikacije su pre svega ono sto obogaćuje svaki uredjaj, a s obzirom da je optimizacija za iOS besprekorna, izbor mi je bio prilično lagan.poTTa20 napisao: ↑Sub Okt 07, 2017 11:58 pmRealbo, skidam kapu za hardware tih telefona, ali im je user interface kao i mogucnost prilagodjavanja korisnickim potrebama i vise nego uzasan za moj ukus. Vrrovatno zato i imam odbojnost prema njima. 'Bes telefon kome ne mozes da menjas romove, verzije softvera, tastaturu itd.
Zadnje sto sam uzeo je ovogodišnji iPad Pro sa 12.9” ekranom. Ta sprava uparena sa iOS 11 je čudo.
Mogao bih ako me ne bude mrzelo da napišem i review ovde neki dan.
Zapravo podsticem i Vas ostale da uradite isto ako zelite i ako vas ne mrzi. Kako ovde, tako i u temama za Android i Windows. Ako je nešto drugo sto ne spada u ove tri teme, a zelite da napravite recenziju, slobodno otvorite novu temu. Možda bas Vas review pomogne nekome da prelomi oko toga šta da uzme.
Evo jos malo ajfonzike