VN Australije 24.-26.03.2017.
Re: VN Australije 24.-26.03.2017.
Zato su se mnogi bunil i negodovali, kad je Melburn vožen prvi put poslije Adelejda...
Staza je spora, neuslovna, prava ulična. Bez velikih mogućnosti za brzu vožnju, sa jako neravnom podlogom.
Tih 90 - ih se i mogla tolerisati, pošto se većina staza uklapala u njen dijapazon. Danas, jako je zaostala, previše spora. Mislim da će uskoro doći vrijeme da se ona izbaci iz kalendara... Drži je Australija... Da nije tolikog sponzorstva i novca, davno bi vrisnula.
Poredite fudbal i košarku...
To je F1 i Moto GP. Dont bi krejzi.
Nema smisla,logike. Ni percepcije za uporediti.
Staza je spora, neuslovna, prava ulična. Bez velikih mogućnosti za brzu vožnju, sa jako neravnom podlogom.
Tih 90 - ih se i mogla tolerisati, pošto se većina staza uklapala u njen dijapazon. Danas, jako je zaostala, previše spora. Mislim da će uskoro doći vrijeme da se ona izbaci iz kalendara... Drži je Australija... Da nije tolikog sponzorstva i novca, davno bi vrisnula.
Poredite fudbal i košarku...
To je F1 i Moto GP. Dont bi krejzi.
Nema smisla,logike. Ni percepcije za uporediti.
2010 je bila najbolja od kada ja gledam. Promenljivi vremenski uslova su doprineli time, ali ako gledas trku koje se vozila po suvom tesko ces naci dobru trku u Australiji.
Ljudi koji se pitaju u kom pravcu će ići F1, imaju anketu na motorsport.com.
Anketa je detaljna i pitanja su logična i na mnoga od njih smo dali odgovore ovde na forumu već milion puta. Ja sam bio iznenađen, jer bukvalno kao da je neko čitao ovaj forum i postavljao pitanja koja se ovde postavljaju (i verovatno na svim drugim f1 forumima širom sveta).
Preporučujem da je popunite, možda je neko i pročita i možda stvarno svako od nas može da utiče na budućnost F1.
Anketa je detaljna i pitanja su logična i na mnoga od njih smo dali odgovore ovde na forumu već milion puta. Ja sam bio iznenađen, jer bukvalno kao da je neko čitao ovaj forum i postavljao pitanja koja se ovde postavljaju (i verovatno na svim drugim f1 forumima širom sveta).
Preporučujem da je popunite, možda je neko i pročita i možda stvarno svako od nas može da utiče na budućnost F1.
To je to. Genijalna paralela.
Jos neke fotke

Always be yourself, unless you can be Batman. Then always be Batman.

Da je Hulk prosao i Ocona ovo bi bilo potez sezone, ali svejedno bilo je odlicno, i potsetilo me na duel Mika vs Michael, Spa
Ma može ovaj snimak još koji put, malo je tri puta 

Budući da sad imamo smajli sa pivom, iznajmljujem prostor za potpis, vaš oglas će biti viđen na celom forumu
Ahahahha hteo sam samo slika ali bila je mutna, pa aj video, ali imam komentar, da ne citiram ponovo 

Ako u Australiji 3 bolida mogu da idu paralelno i da bezbedno uđu u krivinu, nema zime za preticanja ove sezone.