Whitmarsh spreman da se vrati u McLaren?

Odgovori
Korisnikov avatar
rajs41
Admin
Reactions:
Postovi: 1802
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Kontakt:

Whitmarsh spreman da se vrati u McLaren?

Post od rajs41 » Sre Jun 20, 2018 2:30 pm

Slika
Bivši šef tima izjavio je da je spreman da se vrati ukoliko ga tim pozove.

Prema određenim navodima McLaren se suočava sa revoltom određenih ljudi koji su nezadovoljni donetim odlukama posebno kada se tim nalazo u teškom položaju. Daily Mail piše kako je do nezadovoljstva došlo na jednom rutiskom sastanku posle trke koji je vodio Eric Bouller.
Naime, priča se da je do problema došlo pošto šef tima nije uspeo da objasni zbog čega MCL33 nije pokazao očekivane performanse. Takođe, spominje se da su menažderi McLarena primetili da njihovi lideri gube konce upravljanja, pa tako žele da na vodećoj poziciji vrate Martina Whitmarsha koji je dugo bio u ovom timu.
“Ja sam veoma odan timu i naišao sam na neke prijatelje koji rade tamo. Oni su razočarani stvarima koje se tamo dešavaju. Njihov rastanak sa timom Gossom me je dosta iznervirao. On je odličan radnik, odličan poznavalac materije i svi su ga tamo poštuju. Samo da kažem, iznenadio sam se kada su se moji prijatelji pojavili na vratima. Svakako kada bih dobio ponudu ne bi je odbio.” kazao je Martin.

Korisnikov avatar
Nindza
Reactions:
Postovi: 2048
Pridružio se: Pet Feb 17, 2017 5:11 am
Lokacija: Ota-ku

Re: Whitmarsh spreman da se vrati u McLaren?

Post od Nindza » Sre Jun 20, 2018 2:54 pm

Rasulo od tima.
"A 22 year old girl is like a good carpenter. No wood gets wasted" - Charlie Harper

Korisnikov avatar
dinca93
Reactions:
Postovi: 1532
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 11:52 pm

Re: Whitmarsh spreman da se vrati u McLaren?

Post od dinca93 » Sre Jun 20, 2018 3:43 pm

Fernando Alonso. Odlucili su se za vozaca umesto Honde, tako im i treba sada. Neko drugi ce da ubere plodove njihovog rada sa Hondom.

Nije mi jasno zasto Whitmarsh, pa zar nisu on i Ron Denis doneli prvo odluku da Mercedes predje na Hondine agregate? Ne zaboravite, da su u 2014. sezoni, kada su imali Meckin agregat, dakle najbolji na gridu, imali samo jedan podijum i to na pocetku sezone u Australiji sa KMagom. Vilijams je zavrsio ispred njih, Red Bul, sa ocajnim Renoovim motorom je uzeo 2 pobede, jedva su ispred Force Inidije ostali. Ko je tada bio na celu tima, pa isto Whitmarsh i Ron Denis. Meklarenovi problemi su dosta ozbiljni, taj tim jednostavno ne radi, ne razvijaju se. Posluzili su se Hondom da prikriju neke druge stvari. Nekada su bili vodeci na polju inovacija, i imali najvisu stopu razvoja u sezoni. Sada su neka bolja varijanta Vilijamsa.
Life is measured in achievements, not in years alone. -Bruce McLaren
If you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver. Ayrton Senna

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta