Sauber: Bilo mi je teško da gledam loše performanse tima

Odgovori
Korisnikov avatar
rajs41
Admin
Reactions:
Postovi: 1954
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Kontakt:

Sauber: Bilo mi je teško da gledam loše performanse tima

Post od rajs41 » Ned Jan 07, 2018 7:36 pm

Slika
Iako više nije član tima osnivač ove ekipe kazao je da idalje pomono prati sva dešavanja u Formuli 1.

Ovaj Švajcarac se pre dve godine oprostio od aktivnog vođenja tima na trkama Formule 1 a nedavno je ceo svoj tim prodao novim vlasnicima, što ne znači da je prestao da pomno prati sva dešavanja u ekipi. Peter Sauber teško je podneo loš rezultat plavih bolida u tek završenoj sezoni:
“Bolelo je. Zaslužujemo da bar budemo negde na sredini, jer mislim da je to osravrivo.”
Takođe, Peter je ponosan na sva dostignuća koje je ostavrio sa timom još od ulaska u šampionat 1993. godine.
“Za mene bilo je važno da se sklonim iz Formule 1, ali mogu vam reći da nije bilo lako, jer dve godine pre toga bile su izuzetno zahtevne. Preživeti sa švajcarskim timom i to 25 godina u Formuli 1 zvučalo je kao nemoguća misija. Danas, Sauber je četvrti najstariji tim posle Ferrarija, Williamsa i McLarena.” dodao je Švajcarac.
On je takođe prokomentarisao saradnju sa Ferrarijem i Alfa Romeom, kao i da upravio ovaj posao neće izbrisati njegovo ime iz naziva tima.
“Ne verujem u to. Možda se to desi nekome u Italiji, jer brend Alfa Roema označava više pažnje. Zbog toga ne verujem da će Sauber nestati. Za nove vlasnike ovo je dobra saradnja i imali su sreću da Sergio Marchionne izabrao baš njih, jer je on dosta uspešan u automobilskoj industriji.”

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju