Haas otvoren za dogovor kao što sada imaju Alfa Romeo i Sauber

Odgovori
Korisnikov avatar
rajs41
Admin
Reactions:
Postovi: 1954
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Kontakt:

Haas otvoren za dogovor kao što sada imaju Alfa Romeo i Sauber

Post od rajs41 » Sub Jan 06, 2018 4:51 pm

Slika
Američki tim voleo bi da u budućnosti ima saradnju kao što je to bilo slučaj sa švajcarskim timom.

Predsednik Ferrarija Sergio Marchionne duže vreme želeo je da brend Alfa Romea vrati u Formulu 1 a ovo ideju uspeo da realizuje kroz novi dogovor sa Sauberom koji će od 2018. nostiti ime ovog italijanskog proizvođača u svom nazivu. Pored toga u timu iz Hinvila naćiće se i malada nada Ferrarija Charles Leclerc.
Ipak, i drugi Ferrarijev klijent tim Haasa nije demantovao da bi i oni voleli ovakav vid saradnje budućnosti, pa se iz toga pojavila priča da bi Maserati mogao da uđe u Formulu 1.
“Zašto da ne? Uvek smo otvoreni za pregovore. Ako neko dobije određene ideje, videćemo kako i mi možemo da budemo zainteresovani. E sad, druga je stvar realizacija samog projketa.” kazao je šef Haasa Gunther Steiner.
Američli tim se u prve dve godine finanisrao od strane privatnog posla koje je imao vlasnik tima Gene Haas, ali Steiner kaže da svaka nova investicija može biti veoma značajna:
“Mislim da je to naš prioritet, sada je teško doći do novih sponzora. Možete videti kod ostalih timova, čak se i oni muče na tom polju. Za nas, koji smo još manji, onda je još teže.”

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: gjoko-mkd i 7 gostiju