Honda nastavlja da razvija i prošlogodišnju specifikaciju motora

Odgovori
Korisnikov avatar
rajs41
Admin
Reactions:
Postovi: 1873
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Kontakt:

Honda nastavlja da razvija i prošlogodišnju specifikaciju motora

Post od rajs41 » Ned Dec 31, 2017 10:47 am

Slika
Japanski proizviođač trenutno radi na razvoju dva paralelna projekta.

Honda je pre početka prošle sezone uvela novi koncepciju motora, ali problemi sa sistemom za ulje stavili su ovog proizvođača na lošu nogu, posle čega nije nisu uspeli da se oporave. Japanski proizviođač rešio je da za 2018. da za potrebe novog partnera spremi novi dizajn pogonske jedinice, kao i da nastavi sa razvojem sadašnjeg agregata koji bi bio kao rezervna varijanta u slučaju eventualnih problema.
“Dosta je dobro što smo ostali sa trenutnim konceptom. Trebaju nam performanse i pouzdanost. Bilo bi dobro da krenemo dobro od samog početka. Još nismo odlučili koja će biti konačna specifikacija motora, ali za sada imamo i rezervni plan i to sa ovogodišnjim agregatom. Zbog toga sam siguran da ćemo dobro započeti godinu.”
“Mi smo modifikovali koncept agregata sa prošle na ovu godinu. Mislimo da ide sve u dobrom smeru. Prošle godine napravili smo grešku jer na vreme nismo spremili motor za testiranja, pa tako ne želimo da se ovo ponovi.” kazao je Yusuke Hasegawa.
Prvi čovek Honde kazao je da veruje da će njegov tim uspeti da sustigne svoje rivale.
“Mi smo izabrai isti koncept kao i ostali, pa tako nema razloga da sumnjamo da nećemo uspeti da ih sistignemo. Takođe, počeli smo saradnju i sa raznim drugim partnerima, tako da se odmah vidi rezultat ovog projekta. Nemamo razloga to da sada zaustavimo čak i želimo da je povećamo.”

Korisnikov avatar
DzonyDLG
Reactions:
Postovi: 1626
Pridružio se: Čet Maj 18, 2017 12:37 am
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Re: Honda nastavlja da razvija i prošlogodišnju specifikaciju motora

Post od DzonyDLG » Pon Jan 01, 2018 4:51 pm

Koliko ovi iz Honde nemaju pooooojma sta rade. Razvijaju nov motor a stari cuvaju kao rezervu, pa oni su hit! RIP Toro Rosso. :lol: :lol: :lol:
"The fact is I don't drive just to get from A to B. I enjoy feeling the car's reactions, becoming part of it." Enzo Ferrari

Slika

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju