Brawn: Saradnja sa Ferrarijem ima svoje granice

Odgovori
Korisnikov avatar
rajs41
Admin
Reactions:
Postovi: 1873
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Kontakt:

Brawn: Saradnja sa Ferrarijem ima svoje granice

Post od rajs41 » Uto Dec 12, 2017 9:46 pm

Slika
Sporski direktor Formule 1 odgovorio je na pretnje Ferrarija o napuštanju ovog šampionata.

Od kako je Ross Brown prezentovao nove tehničke propise koji bi trebalo da važe od 2021. godine, prva reakcija timova nije bila baš sjajna a jedan od najglasnihih timova bio je upravio Ferrari, koji je ujedno i pripretio da bi mogao da istupi iz šampionata. Zbog toga Brown trenuto pregovara sa ljudima iz Maranela.
“Bio sam poprilično iznenađen reakcijama. Bio sam na nekim sastancima i mislio sam da je pravac razvoja bio jasan. Svi su se jednoglasno odlučili oko novih ciljeva koji bi agregati trebalo da dostignu, pa samo prema tome bazirali nove planove.” kazao je ovaj Britanac.
I pored toga, Brown insistira da njihva neslaganja nisu konačna.
“Zbog toga sada ponovo pregovaramo. Ako proizvođači imaju nove predloge mi smo otvoreni za to, ali ostanak na sadašnjoj konfiguraciji motora svakako da nije opcija.”
Jasno je da ljubitelji najbržeg cirkusa žele da vidi i čuju jače i brže bolide. Na pretnje Ferrarija o napuštanju Formule 1 Ross Brown je dodao:
“Naravno da ne želimo da izgubio Ferrari. Ferrari profitira od Formule 1 a i Formula 1 profitira od Ferrarija. Ali svako partnerstvo ima svoj limit. Pitanje je šta Ferrari može da prihvati i šta mi možemo da uradimo povodom toga. Želimo da sve klijente zadržimo srećne kao i da nam nije namera da izgubio stare timove.”

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta