Ojjeh: Renaultov agregat pomoćiće nam da procenimo naše performanse

Odgovori
Korisnikov avatar
rajs41
Admin
Reactions:
Postovi: 1962
Pridružio se: Čet Feb 16, 2017 9:53 pm
Kontakt:

Ojjeh: Renaultov agregat pomoćiće nam da procenimo naše performanse

Post od rajs41 » Sre Okt 18, 2017 8:34 pm

Slika
Jedan od vlasnika McLarena kazao je da će im novi dogovor sa Renaultom pomoći da što bolje procene svoje performanse u odnosu na ostale timove.

Mansour Ojjeh, koji je najstariji akcionar tima iz Vokinga željno izčekuje početak nove sezone gde će za novog partnera imati Renault. McLaren koji želi da postavi novi paravac na polju performansi sa francuskim proizvođačem nada se da će moći da naredne godine što bolje uporedi sebe sa ostalim konkurentima.
“Shavtite to ovako, to je za nas sasvim druga motivacija. Tada ćemo imati mnogo bolju referencu za upoređivanje što nas sve ohrabruje. Svi mi želimo da budemo na granici toga, kako bi znali da sve što radimo to obavljamo na pravi način. Tako da, to će nama biti veliki izazov.”
“Ali, šta će se desiti naredne sezone to niko ne može da zna. Sledeća godina je sledeća godina. Tada ćemo imati tri motora po sezoni tako da moraćemo da radimo na pouzdanosti.” kazao je Ojjeh.
On je uveren da Renault imao sposobnost da poizvede određen kvalitet, što je pokazao u prošlosti kada je svojim timovima omogućio pobede a i titule.
“Ne zaboravite da su oni imali uspeha u turbo erama. Ja to znam jer sam im i tada bio konkurent. Oni su u šampionatu dosta dugo. Mi smo srećni što su oni sada sa nama, što je veoma značajno. I Ferrari je tako imao post od 20 godina bez titule. Ali su ljudi to zaboravili. Vratićemo se i mi.”

Odgovori

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju