Lowe napusta Mercedes i seli se u Williams?

Lowe napusta Mercedes i seli se u Williams?

Postod rajs41 » Ned 11 Dec, 2016 14:38

Slika
Prema nekim navodima ovaj Britanac je na izlaznim vratima nemačkog tima.

Paddy Lowe na kraju godine ističe ugovor sa Mercedesom a pojavili su se određeni navodi da bi mogao napusti nemački tim. Kao sledeća njegova destinacija spomijnje se Williams u kome je još davne 1987. Lowe započeo svoju karijeru.
Ovaj Britanac je u Mercedes došao iz McLarena još 2013. godine a kako navode ostrvski mediji, Lowe je spreman da prihvati ponudu Williamsa gde bi radio na poziciji koju je zauzimao Pat Symonds. Pored Williamsa i Ferrari je veoma zaiteresovan za trenutno izvršnog direktora Mercedesa, jer je idalje upražnjeno mesto tehničkog direktora koje je nastalo odlskom Jamsa Allisona.
Slika
Korisnikov avatar
rajs41
F1 vozač
 
Postovi: 16478
Pridružio se: Pet 25 Sep, 2009 09:01

Re: Lowe napusta Mercedes i seli se u Williams?

Postod rajs41 » Sre 11 Jan, 2017 00:59

Mercedes potvrdio rasatanak sa Loweom
Slika
Nemački tim i zvanično je potvrdio odlazak britanskog stručnjaka.

Mercedes je danas obavestio javnost da u njihovom timu se ne nalazi čuveni stručnjak Paddy Lowe. Njegovu funkciju preuzeće Also Costa koji će blsko sarađivati sa Markom Ellisom, Robom Thomasom i Geoffom Willisom.
“Paddy je imao veoma značajnu ulogu u uspehu našeg tima u protekle tri godine i mi želimo da se zahvalimo na dosadašnjem doprinosu. Upseh u Formuli 1 ne zavisi od jednog čoveka, već od jačine same organizacije. Mi imamo talenat da nastavimo sa radom, kao i da želimo da u potpunosti sprovedemo plan za 2017. godinu.” kazao je Toto Wolff.
I Paddy Lowe imao je reči hvale za svoj već sada bivši tim.
“Proveo sam lepe tri i po godine sa Mercedesom gde sam radio sa neverovatnim ljudima. Sada se radujem novom izazovu i svima u Merecdesu želim najbolje.”
Slika
Korisnikov avatar
rajs41
F1 vozač
 
Postovi: 16478
Pridružio se: Pet 25 Sep, 2009 09:01


Povratak na F1 Aktuelno

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: iceman036 i 10 gostiju